Burleski

/
Burleski

Burleski

Suunnittelen ja valmistan omaa valmismallistoa, joka sisältää erilaisia burleskiasuja, pasties/tasseleita sekä asusteita kuten hiuskukkia että turbaaneita.

Valikoimastani löydät muun muassa neljä erilaista alushousumallia, hansikkaita sekä paneelihameita. Teen myös mittatilaustyönä muun muassa erilaisia pukuja sekä alusvaatteita. Teen myös asujen koristeluja tilauksesta! Myös asujen korjausompelu onnistuu!

Pastiesien sekä tasseleiden että asujen koristelussa käytän Eimass’n korkealaatuisia ja säihkyviä strasseja. Sinulla on mahdollisuus ostaa minulta tai tilata kauttani strasseja! Tiedustelut strasseista voit laittaa minulle sähköpostitse.

Valmistan myös hiuskukkia sekä turbaaneita. Voit tilata kustomoidun hiuskukan valitsemalla kukat itse valikoimastani tai tilaamalla kukan strasseilla koristeltuna! Turbaaneita on kolmea eri mallia: Raquel, Ivy sekä Margot. Materiaaleina käytän samettia sekä trikoota. Turbaanin voit valita jo olemassa olevasta kokoelmasta tai voit tilata sellaisen toivomassasi värissä ja materiaalista.

Burleskitaiteilija Wicked Violettalla hänelle kustomoidut Highwaist Showgirl Knickers. Kuvaaja Sami Nurmi.
Burleskitaiteilija Roxie Venomilla mittojen mukaiset Vixen mesh gauntlest sekä Frillyback Knickers. Kuvaaja Eetu Keränen Photography.
Wicked Violettalla Strapy Queen of Diamonds g-string koristeluina sekä pasties’t. Kuvaaja Jari Miettinen.

Otathan yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oli sinulla mielessä sitten joko korjausompeluun liittyviä kysymyksiä tai haluat varata aikaa mittatilaustyön suunnittelulle.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start typing and press Enter to search

Ostoskärry

Ostoskori on tyhjä.