Mittatilausompelu

/
Mittatilausompelu

Mittatilausompelu

Mittatilaustyön suunnitteluun voit varata ilmaisen konsultaatioajan, jossa yhdessä keskustellaan ja kartoitetaan sinun toiveittesi pohjalta unelmiesi puku.

Tämä konsultaatio ei sido sinua vielä mihinkään! Ajanvarauksen tai tiedustelut konsultaatiosta voit tehdä nettisivujeni kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen elina@liljaludi.fi.

Hinnasto mittatilaustöille

Hame alk. 100€
Kotelomekko alk. 150€
Juhlapuku alk. 300€
Housut alk. 150€
Jumpsuit alk. 150€
Jakku alk. 200€

LiljaLudin sanoin

Life is too short to wear ill fitted clothes

Mittatilausvaatteen suunnitelman jälkeen saat hinta-arvion työnhinnasta. Jos kankaat ovat jo tiedossa, lisätään nämä hinta-arvioon. Työhuoneellani on erilaisia kangasnäytteitä joista voidaan valita sopivat materiaalit tai voit myös hankkia kankaat itse. Jos päädyt tilaamaan mittatilausvaatteen, otetaan tapaamisen yhteydessä mitat sekä maksetaan hinta-arvion pohjalta 1/3 tilaustyön hinnasta. Tätä hintaa ei palauteta, jos syystä tai toisesta päätät perua työn valmistuksen aikana.
Valmistuksen aikana tulee sovituksia olemaan kahdesta kolmeen kertaan, tähän kuuluvat peruskaavan sovitus sekä varsinaisen työn välisovitus, työn laajuuden myötä sovituksia voi olla enemmänkin. Sovituksien aikana tehdään tarpeen mukaan muutoksia ja näistä muutoksista sovitaan yhdessä. Otathan sovituksiin mukaan puvun kanssa käytettävät kengät alusvaatteet, tällöin taataan puvun oikeanlainen istuvuus.

Korjausompelu

Korjaustöiden kanssa on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Varaathan ajan viimeistään kuukautta ennen juhlaa. Korjaustyöt pikaisella aikataululla ovat myös mahdollisia, asiasta voit tiedustella soittamalla numeroon 044-9815085 tai laittamalla sähköpostia elina@liljaludi.fi.

Korjaussovitukseen ota mukaan oikeat kengät jolloin saadaan helman oikea pituus mitattua. Myös oikeanlaiset alusvaatteet takaavat oikean istuvuuden.

Saavuthan ajoissa paikalle, sovitukseen varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin. Voit maksaa korjaustyön jo etukäteen tai noudon yhteydessä. Hinnasto korjaustöille on alustava ja voi vaihdella työn laajuuden mukaan.

Tuodessasi vaatteen korjattavaksi, pidäthän huolen, että vaate on puhdas! Muutoin vaatetta silitettäessä mahdolliset tahrat tai hajut voivat kiinnittyä vaatteeseen.

Hinnasto

Vetoketjun vaihto alk. 30€

Kavennus tai päästö …… 40€ – 60€

Helman lyhennys, kapea ….. 40€

Helman lyhennys, runsas …. 70€

Sisäänotto olkaimista ………. 20€

Sisäänotto hihasta ………….. 35€

Pääntien muutos ……………… 40€

Kädentien muutos ……………. 40€

Lahkeiden lyhennys …………. 25€

Lahkeiden kavennus ………… 25€

Housujen kavennus/päästö . 30€

Hihojen lyhennys …………….. 40€

Nainen LiljaLudi Costumier'n takana

LiljaLudi Costumier lähti rakkaudesta käsin tehtyyn työhön, jossa näen silmieni edessä, kuinka visioni heräävät henkiin. Se lähti myös rakkaudesta burleskiin ja sen näyttäviin asuihin. Ja nimensä se sai minun omasta taiteilijanimestäni, Lilja Ludicrous.

Vuonna 2017 päätin aloittaa alusta ja jätin taakseni useamman vuoden työskentelyn ravintola-alalla ja lähin opiskelemaan vaatetusalaa. Olen aina arvostanut ja rakastanut käsintehtyä työtä ja halusin oppia siitä enemmän. Koulussa ajatus omasta yrityksestä syntyi hiljalleen ja valmistumisen lähestyessä tiesin, että yrittäjyys on edessä.

LiljaLudi Costumier yhdistää mittatilaus- ja korjausompelun sekä burleskin. Miksikö? Koska arki tarvitsee aina ripauksen kimallusta ja burleskissa sitä on vasta onkin!

Otathan yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oli sinulla mielessä sitten joko korjausompeluun liittyviä kysymyksiä tai haluat varata aikaa mittatilaustyön suunnittelulle.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Start typing and press Enter to search

Ostoskärry

Ostoskori on tyhjä.